0

Pertandingan rekacipta dari bahan kitarsemula

Haaa, semalam kan korang, at my work place nie ade wat pertandingan rekacipta dari bahan kitarsemula. Maklumla sepanjang 2 minggu nie tempat keja Sal wat kempen Bumi Hijau, so memang menjaga sgt2 la kehijauan bumi nie. Ceaaa.. haha... pertandingan nie dibahagikan kepada 4 group, Sal dalam group ke 4. Nak nengok x hasil2 kreativiti staf2 kt tempat keja Sal? Meh meh kite intai..





Camne? Kreatif x kreatif? Heee..:)..yg gambar ade tulis kumpulan 4 nie la Sal nye group wat.. 2 in 1.. kotak tu leh wat jd lampu tdo, besi kat atas tu leh wat perhiasan. Tp hampeh ah, xdpt juara pon... huhuuuuu.... nak tau rekacipta mane yg juara antara 4 tu? Meh meh kite intai lagi, hikkssssss.. ;p


Nie la die rekacipta yg menyandang gelaran juara.. hasil 100% dari bahan2 kitarsemula kate juri la...

0 Comments:

Leave Your Comment

Terima kasih di atas komen2 korang semua, Insyallah Sal pasti akan balas balik..terus2 tinggalkan jejak ea..;)

Siguiente Anterior Inicio